В зона дискомфорт е. Заслужи си парите. Дано остане спокоен.
Браво!
Браво на момичето! Само не разбирам защо е сложено в жълта секция. Това си е сексизъм и то видим от всички посоки.
Има резон. И то не само заради призрачния гол.
Това си е тежък спорт и момичетата ни се справят. Критики ще има, но поднесени по възпитан начин.
Балъков се доказа като неуспешен треньор с чудесна трудова и корпоративна култура.
Това шега ли е? Навремето така писаха и за Ники Михайлов, а се оказа трагедия с връзки.
Разговорът потвърждава мнението, че противниците на Барса са с предимство при спорните ситуации. Корупция от нашенски тип е просто невъзможна там. Нивото е по-високо.
@КироВарна В Англия далаверите са от високо ниво и започват през 70-те години, когато започват залозите. При нас е на много ниско ниво.
Всичко спорно е срещу Барселона този и миналия сезон. Прави впечатление. Но не възприемам Барса като жертви. Във всяко голямо първенство има два отбора, заседнали в медийното пространство и по още 3-4 в подножието, които по-тихо се суетят около тях. Даже и тези, които успяват да изненадат.
Спортала пуснаха всички спорни моменти в мача. Дузпата е класическо закачване с неестествено движение навън на крака. На ВАР се вижда много добре. Недопустимо е индустрия за милиарди да няма “goal-line technology”. И този гол е много спорен. Смятам, че Реал можеха да си спечелят мача и без тези скандали.
Момчета, можем да правим оборот и на малко по-висок стил. Възпитанието си е възпитание, а множеството от гледни точки са интелектуално богатство.
Българите сме велики, продължаваме напред. Това е.
@Bype Така е, съдиите чистят имидж... А Барса чистят минали неща... Имиджът на футбола страда, защото се вижда как сивите зони в отсъжданията дават предимнство на един или друг отбор. Подобен е и въпроса с допинг контрола, но не искам да провокирам заяждания... Само си разсъждавам, не твърдя нищо и всичко е в колонката на добронамереното въобръжение.
Лунин не е на нивото на Реал, но бива хвален от всички. Нямам повече какво да кажа. Евтино си продадоха родината и толкова много погубени животи... За едните пари се съгласиха брат срещу брата да се пребият.
Без оглед на удара Грийлиш се подпира на съотборника си с въпросната ръка. След това тръгва да я прибира и удря топката. Изглеждаше като умишлено движение към топката. Ясно, че просто е прибирал ръката си, но в грешната посока, не е играл народна топка като дете, но пък спря удар в очертанията на вратата. Има сиви моменти, за мен това си е дузпа.
как е това на общия фон?
Трябваше ли да си замине известна личност, за да спазят закона с пълната му сила и пунктуация? Всеки има право на правосъдие. Неизвестните също.
Уважение!
Като футболист беше голям. Като управник - интригант. Дано се справи успешно като дядо и навакса големите щети, които нанесе на футбола ни, бидейки торпедо на личните интереси на Михайлови.
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
А тези дето не воюваме за правилните интереси....
Коментарът беше изтрит. Моля, спазвай правилата
@Bype Забелязвате ли, че не съм обидила никого? Само питам. Смятам, че активността Ви е почти колкото моята. Но възпитанието... Покажете на близките си коментарите си и ги попитайте какво им прави впечатление. Но да не са пили.
Кевин, на дядо си Кънчо.
@Fuoff Прав сте. Наистина подарява спечелени партии. Но пък всички сме с нея, безусловно. Наше момиче е.
Просто се поувлякоха, адреналин. Нямаше мръсни номера и от двамата.
Той български знае ли?
Някои са родени под щастлива звезда, други под стабилно лоби.
Предпочитам да не се въвличам във война за 5 мин слава и то на нечия друга сметка.
  • 1