Жалко, че няма да имаме представител в най-богатия турнир. Всяко зло за добро - може би мястото на Лудогорец е в лига Европа. очевидно унгарците стояха добре на терена и предвид развитието на резултата държаха контрол през целия мач.
искам да отбележа , че всички лични нападки към собствениците на отбори не помагат с нищо. Ако те не дават пари къде ще е нашия футбол - какво ще гледаме? Английски мачове сме гледали винаги, но друго е за истинския запалянко да гледа български участник в турнирите.
И каквокато си спомняш такъв мач - да си мълчим ли? Аз не мога да разбера треньори коитоп след загуба казват, че са доволни от момчетата, изпълнили указанията, някой неща се получили, Смешно е - визирам не са мо Балъков - раздали се . И какво като са се раздали и са паднали... трябва да ги оправдаваме ли? Щом са паднали значи не са свършили това, за което са били на терена. Никой не излиза за да пада - а ние щяхме да взимаме 4 точки от два мача... Тъжна история...
Dadan666 ти финансист ли си? Тук обикновено се говори за футбол. очевидно няма какво да кажеш, но имаш повече злоба - изливай я другаде...
Много от коментарите не ги чета, но твоите Марианка ги преглеждам. Искам да обърна внимание, че когато не си поддръжник на софийските Грандове, нещата изглеждат различно.
Няма нищо уговорено с Лудогорец - но на някой им е по-удобно да се неглижират някой неудобни хора и проблеми с подобни коментари.Нищо лично към теб, но на левскари и други софийски мутанти винаги им личи, не им се удава
да са обективни
Plamen - ти кого предлагаш за треньор ? Най-лесно е да се критикува - направи предложение, заеми позиция и я отстоявай. Но е по-лесно (и безотговорно) да критикуваме и да се изявяваме на гърба на някой друг.
Понеже не вкарахте отново - Лудогорец са нагли и арогантни ... - впечатляващо логична мисъл, анализ или каквото желаете. Все някой трябва да е виновен, но това не са момчетата и треньорите в оранжевия състав
Морето е солено !
Лудогорец вече е абонат. На ред е ЦСКА ... Дали обаче Любо пак ще настрои съдиите... Каквото и да се случи ще се играе футбол от страна на Моряците, а ЦСКА ще реват каквото и да се случи
Би било добре да има нов шампион, но само с реване не става.
Последен факт: Лудогорец бие Левски 2:0
ЦСКА не бие Левски; Лудогорец бие Ботев 3:0, ЦСКА пада от Ботев 3:2
И забравете всякакви конспирации - световни и местни. Тази игра се играе на голове
Браво момчета ! Единствените през последните 8 години, заради които си заслужава да се гледа български футбол!
може би ще бъде добре за отбора да се посменят някой хора. Дали са много или достатъчно, но като че ли не могат да дадат вече и това , което преди са показвали. Трябва и мотивация - Кешерю си каза - той си знае играта и си я играе без да се притеснява, че не вкарва, но като че ли времето му изтича. Сега е лесно за изводи , но все пак колкото по-рано толкова по-добре .
команд - не ви ли омръзна да сте втора и трета цигулка ? Айде направете нещо - само плюете. поне се научете лудогорието ви показва как трябва .
Никога не са били едно - поне прочети под теб какво са писали останалите.
На господин АЛЕКСАНДРОВ искам да препоръчам - не е нужно когато коментираш мач, да не спираш да говориш. Това, че постоянно говориш не те прави по-интересен коментатор. Не всичко , което ти идва в главата на момента е интересно за зрителя( или слушателя ). Ако коментаторите предават какво е станало на терена и понякога спират да говорят ще е по-добре!
Violatorat - Ти само интервюта ли гледаш ?
Не виждаш ли, че има промяна в играта - вече го няма онова бавно и безсмислено тики-така. Или само тирето и Левски са важни?
Покажете и тази година български футбол в Европа ! О
станете над дребните български страсти!
Успех на всички в Лудогорец !
Ако разделим отборите , които може Черно море да победи на две групи то предлагамследния критерий :
Септември - над и под.
ОТ Септемвруи нагоре ще е много трудно.
ОТ Септември надолу Етър е може би от най-слабите. И какво се получава : След 75 та минута моряците играят сякаш водят с 3:0. Пасове назад, встрани и дълги подавания в стил сватбарски.
Лошо момчета , треньори и всички заплатаджии .
Ако не вкарвате няма да стане, но ако всеки ви вкарва по два-три още по-лошо.
Отборът с най слабата защита и то в мачове с величия , като Ботев; Септември и Етър.
А какво ще се случи срещу ЦСКА; Лудогорец; Ботев ? Това не е риторичен въпрос - никой не може да познае тези заплатаджии ще им се играе ли
Theone. Ние(вас) сме фен на българския футбол. Не съм нито от Разград нито от София.
Ще ми бъде интересно да споделиш мнение след мача - предполагам, че имаш предвид Лудогорец.
Да повтаряш едно и също не е велико постижение. Във всички коментари, на Жулиенчо и всякакеи други драскачи - и в Европа и в България - все съдиите са ви виновни!
Айде вземете се огледайте - иначе във собствените ви очи сте ВЕЛИКИ - до втория кръг. Но в Европа - и не забравяйте , че там е истината
Oтговор на уравновесен човек и треньор.
дано и Ел Маестро се държи по подобен начин.
Стоянович обаче ще предложи емоции - няма как
Всички говорят , че Копенхаген е гранд. Това презастраховане ли е? Истината е , че тирето не е гранд, а дали Копенхаген е такъв ще видим утре. Смятам шансовете и на двата отбора за равни.
Bomzov - Дали Петричев се е събличал по физическо няма никакво значение ! Той не е треньор чувал ли си ? Той е мениджър, и то успешен за разлика от Костадинов-ци; Пеле-та и други, които са се събличали и знаят от коя страна се рита топка. И какво от това ? Подобни футболни специалисти ви докараха до там в София да няма титла 7 години досега и още няколко занапред
Добър трансфер да , н о трябва и защитник
голямо БРАВО !!!
Който е плувал знае какво означава постигнатото ... Горещи пожелания да се сбъгнат намеренията ти .
Респект и поздравления за класирането на 200 м. бътерфлай
Romanisto . Toва, че Лудогорец отпадна не прави тирето по-силен.Какво те топли липсата на български отбор в европейския футбол?
Очевидно софиянци много се травмирате , ако отбор от провинцията превъзхожда софийските.
Съжалявам , но ще трябва поне десетилетие на новопокръстените 9 а може и повече) да достигнат коефициента на Разград в Европа .
Най-добре обясняващия треньор по телевизията след приключил мач.
Най- интересния за журналистите.
И какво от това?
Аз чух само какво футболистите не са направили или са сгрешили. А треньора - той нищо не е сгрешил ..... той обяснява след мачовете. А какво е обяснил на полувремето или преди мача? Каква е била настройката на футболистите след като миналата година бяха разпилени от същите дърводелци във Варна? Но ако едни дърводелци ни рендосват с по пет гола поредни години , то какви са нашите футболисти , или треньори ?
Много въпроси Илияне...... много....
Трябва да поддържаме отбора и в трудни моменти - да , но отбора показа малодушие и безразличие , затова няма публика и няма да има скоро.
А за коментарите на Илиян след мача да му дадат бутилка топла вода за най-добре обясяващ треньор - скоро може и в коментатор да го въздигнат.
The One - Нещо много сериозно ви дисхармонизира ако софийските специалисти - разбирай Левски и ЦСКА -лИТЕКС - не печелят.
Още от първия мач ... конспирация А?
Има доста мачове и ако до края биете два пъти Лудогорец - вземете си титлата. То е много лесно да се плюе и критикува. А защо не създадете база, организация, нужните специалисти - не само футболни и да спечелите заслужено?
Тема : Ел Маестро срещу Паоло Аутори . Какво очакваш от новия Маестро? Очаквам и желая действително добро развитие с този треньор , но .... резервите ми са много и допускам, че още много ще плюете срещу останалите отбори, съдии , мениджъри и ........
Показател в крайна сметка са мачовете в Европа. Какво ще кажеш да изчакаме и ако ЦСКА се представи по-добре от Лудогорец пишете каквото искате, но ако е обратното по-добре да спрете да плюете? А ?
Малко труден старт, но после всичко тръгна мн. добре.
Ало Лудогорец , подскажете нещо на Левски - как се прави ... - наши хора нищо, че са конкур...
реалностите не се харесват на софийските разбирачи . ами не се напъвайте , ще се изтървете още - например на предстоящите евро - мачове... ще си проличи на кого се помага в първенството.

Съжалявам, че дори хора, които разбират от футбол приемат за нормално да се подпират НАЙ_ГОЛЕМИТЕ софийски клубове - разбираме ги - инерция ! Добре беше при соца .... но сега времето е малко по-различно !
Има ли тук мнения на безпристрастни:
Ами може да опитам - безкрайно далеч съм от София, Левски и Славия , но...
Мисля, че Левски е редно да поздравят победителите ... ОК, поиграха си, а Славия ..и те.
Но дузпите са част от играта. Някой вкараха, дреуги по-малко! В тази игра печели , който вкара !
И Делио не е виновен за ...всички греди в мача... в буквален и преносен смисъл - а отборът започва да показва и футбол :)
С рогатите ли да се сравняват или с тирееееетата
Той се вписва, но заплатата му не се вписва. А парите все още са важни...
  • 1