Отговор на въпрос от fifafan

Мислите ли,че Кристиано Роналдо има достойна принческа,с която да възхите публиката?
Много сложен въпрос, не смятам, че съм наясно с последните тенденции в мъжките прически. Поздрави! :)

Отговор на въпрос от kakasia

Привет. Какво мислите за модул, който да позволява обратна връзка с читателите за допуснати правописни грешки в някои от статиите на сайта Ви? От програмна гледна точка може да се организира лесно. Всяка грешка да добавя левче за дадена кауза, да речем детско-юношески спорт и прочее. Така ще защитим и българския книжовен език.
Здравейте, под всяка статия има възможност за коментар и корекция на редакторите, разбира се, ние не сме безгрешни и сме напълно наясно с това. Във форума на Gong.bg също има такава възможност. Колкото до спонсорирането на ДЮЩ, мисля, че медиите са последната "институция", която да спонсорира децата. Лично аз мисля, че има прекалено много организации и възможности за това, но няма работещи хора, действащи организации, които да милеят за тази сфера от спорта. За огромно мое съжаление родителите в момента са най-големите спонсори на ДЮШ, което би трябвало да се промени, защото преуспяващите спортисти обикновено излизат от бедни семейства. Но това е прекалено дълга тема.

Отговор на въпрос от boris.borisov

А какво ви е мнението,за отстраняването на Мария Матева?
Моето мнение по случая е малко по-различно от всеобщото, но ще бъда максимално кратка. За съжаление, Мария Матева отстъпи лидерската си позиция в националния отбор през изминалия сезон заради тежката контузия. В следствие на това първата ни гимнастичка вече се казва Невяна Владинова, която спечели единствената индивидуална квота за страната ни за Олимпиадата. В началото на настоящата година Мария Матева отново не беше във форма. Травмата й е действително тежка, дори рискова за здравето, поне доколкото съм запозната. Онова обаче, което не ми дава мира в случая е, защо точно сега е освободена от националния. Второто, което не одобрявам е и начинът, по който повечето гимнастички си тръгват – огорчени и обидени – поради една или друга причина.

Отговор на въпрос от lokosf2001

Здравейте , Бих искал да ви попитам за мнението ви за състоянието на отбора по ХГ преди Световната Купа в София ? Имате ли надежди за злато някъде ? Бих искал също да ви попитам дали някоя медия ще излъчва състезанията ?
Здравейте, Аз лично не бих се притеснявала за състоянието на националния ни отбор за Световната купа по художествена гимнастика. Треньорите на индивидуалното и на ансамбъла целят момичетата да са в най-добра форма за Световното първенство, което е най-важното състезание за годината, по-важно дори от домакинската купа. Причината да се гледа напред във времето е, че първенството на планетата е квалификация за Олимпиадата. Битката в Германия ще бъде изключително жестока, особено в индивидуалната надпревара. Действително, надявам се да спечелим медали следващата седмица, най-голям шанс има ансамбълът. Но не бива да се правят драми, ако това не се случи. Дори предполагам, че и останалите отбори няма да са в най-добрата си форма, защото имат един месец до Световното първенство. Правата за състезанията остават непроменени от миналата година, но не разполагам с информация коя част от надпреварата в Арена Армеец ще се предава на живо. Само ви напомням, че най-силно състезанията се преживяват в залата, а и входът е свободен. Заповядайте! :))))))

Отговор на въпрос от Доктор Хаус

На какво се дължи падението на Григор Димитров /спортист номер 1 на България за 2015г. / през тази година?
Здравей, Доктор Хаус, Може би големият прогрес на Григор Димитров през изминалата година дава поводи днес да определяме по-скоро застоя му като „падение“. Трудно се правят подобни големи скокове напред в развитието в професионалния спорт, а нашият манталитет е такъв, да искаме още и още, без да си даваме сметка, че дори постигнатото до този момент е не само историческо, но и непостигнато от друг българин. Ако започнем отзад-напред – може би тандемът Григор Димитров-Роджър Рашийд се е изчерпал, за което самият тенисист си даде ясна сметка. Резултатът е ясен. Григор изглежда търси прогрес и по отношение на своята ракета, която е нова. Има и още много компоненти, които изграждат цялостното представяне на един състезател, по които той работи. Ако обаче очакваш да спомена нещо за Мария Шарапова, по-скоро ми се струва, че това не би трябвало да влияе на тенисисти от това ниво. Дори напротив. :)

Отговор на въпрос от pomiqr268

Имам въпрос с повишена трудност. Защо новите отбори в А група нямат форум, който да е видим за всички? Защо мълчахте 1 календарна година по тази тема? Хората от Хасково и Дупница ви питаха, вие мълчахте.Къде са форумите? Отговорете, не е срамно да си признаете грешка, ако искате ме напсувайте, няма да се сърдя. Просто някакав отговор.
Здравей, Помияр. Искреното ми желание е форумът да се развива с темповете, с които се движат събитията в българския футбол, както и светът около нас. За съжаление, моите лични амбиции и желания не винаги съвпадат с възможностите ни – говоря за ресурс. Отговарям и обяснявам на феновете, когато наистина имам информация, която да е достоверна. Как да кажа кога ще се случи нещо, когато дори аз не знам дали и кога ще стане. Подфоруми на Монтана и Пирин Благоевград има – съответно http://forum.gong.bg/montana/ и http://forum.gong.bg/pirin/ Верните фенове на тези два отбора ги ползват, независимо дали са на първа, втора, трета или 15-а страница, дали са извадени в лента, или не са. Форумите са живи, посещават се и това ме радва много. Отново ще отбележа, че наистина се надявам да се появят на заглавната страница на форума скоро, но не мога да дам конкретна дата кога ще се случи. Надявам се си доволен от отговора, знам, че очакваш да си посипя главата с пепел, и го правя, с надеждата, че ще можем да отговорим по-добре и по-бързо на твоите изисквания, както и на всички останали потребители на форума. :))))))))

Отговор на въпрос от barbarona

Здравейте, Станислава! Макар и да има още много време, очаквате ли ансамбълът ни по художествена гимнастика да спечели медал на Олимпиадата в Рио?
Здравейте, barbarona!

Много ми е приятно да получа такъв въпрос, свързан с художествената гимнастика. Да, категорично да! Смятам, че ансамбълът ще спечели медал, ако продължава да тренира и да се подготвя както досега, както и разбира се, ако няма контузии. :)))