Капитанът на Ботев Пловдив - Ивелин Попов, сподели очакванията си преди първия мач с Марибор от първия предварителен кръг на Лига Европа. Бившият национал заяви, че целта на „канарчетата“ е да пълнят стадиона си все повече с всеки изминал двубой, което ще стане с добри игри.

„Настроението винаги е добро. Запознати сме със силните и слабите страни на Марибор. От името на отбора да благодаря на всички футболисти, които помогнаха на отбора да достигне до този мач. Те имаха голям принос. Абсолютно всички им пожелавам успех и бляскави кариери“.

startphoto.bg
6 снимки

„Мечтата се сбъдва. Още след мача със Спартак Варна го казах. Тръпка винаги има, дори на възстановителна тренировка. Ако няма тръпка, по-добре да не се занимаваш“.

„Целите са да виждам все повече във всеки един мач пълен стадион, усмихнати хора, малки деца, които се радват и чакат автобуса, както и да изграждаме футболисти. Ботев осъществи доста изходящи трансфери. Български играчи също, които да носят радост на националния отбор. Клубът да не къса връзката с тях, да са добре дошли в Ботев, където да има приятелски колектив“, заяви Попов.