Ботев Пд излезе с оферта за привържениците на отбора, които са закупили билет за двубоя с Марибор. Мачът със словенците от първи предварителен кръг на Лига Европа на "Колежа" в четвъртък, 11 юли, от 21:00 часа наше време.

Всеки фен, закупил пропуск за срещата с Марибор, ще може след края на двубоя да получи стойността му обратно като отстъпка от редовната цена на абонаментна карта за сезон 24/25. Офертата е валидна до 18 юли и важи за същия сектор, за който е и билетът.

Ето какво написаха "жълто-черните":

"Всеки привърженик, закупил билет за двубоя с Марибор, ще може след края на срещата да получи стойността му обратно като отстъпка от редовната цена на абонаментна карта за сезон 24/25. Офертата за отстъпка на сезонната карта важи за същия сектор, за който е и билетът.

За да се възползвате, трябва да запазите своя пропуск от мача от Лига Европа. По този начин клубът предоставя възможност на феновете, които все още не са се сдобили със сезонни пропуски, да го направят на специални цени.

Офертата е валидна до 18 юли и няма да важи за карти, които вече са с намаление (пенсионерски и ученически). Всеки привърженик може да използва отстъпка от цената на абонаментна карта само за сектора, от който е и билетът му за мача с Марибор".