Днес капитанът на Ботев Пловдив - Ивелин Попов, навършва 37 години и по повод рождения си ден бе затрупан с честитки и поздрави от съотборници, съперници и фенове. За бившия си футболист се сетиха не само феновете на "канарчетата", но и на Спартак Москва и Газиантеп, където той игра преди време.
 
В официалния сайт на футболната ни централа също отбелязаха празника на Попето, който има 90 мача и 18 гола за националния отбор на България. 
 
 
"Никога не забравяме онези големи личности, играчи, и мъже носещи честно гордо и достойно жълто-черния екип на любимия ни отбор Ботев Пловдив!
 
Жълто-черни фенове, днес 37-ми рожден ден празнува нашия капитан Ивелин Попов, един много голям човек и личност която промени съдбата на нашия клуб и отбор със идването си при нас. За всички ни Ивелин Попов е много повече от един играч, много повече от капитан на представителния ни отбор, той е пример за всичко и всички във всяко едно отношение. За нас е чест че е част от нашия клуб и отбор, където се надаваме да остане и занапред!
 
Жив и здрав да бъде той и семейството му, още много много успехи във личен и професионален план. 
 
Ивелин Попов един от нас", написаха феновете на Ботев Пловдив. 

подкрепя българския спорт