Ивелин Попов направи изказване пред камерата на DIEMA SPORT по повод „фаворитите за титлата в България“. Попето, който беше избран за Играч на мача в сайта Gong.bg при успеха с 1:0 над Левски, сподели, че „канарчетата“ ще се борят да не изпаднат, тъй като има доста заявили се кандидати за титлата на страната.

Както е известно, от Левски решиха да подразнят ветерана в стори в социалните мрежи, призовавайки го да си купи фланелка при единоборство в мача с Джавад Ел Джемили, след което Попов получи резонен жълт картон в срещата.

start-photo.bg
49 снимки

„Историческо дерби, но не исках да нагнетявам напрежението. Имахме млади момчета и не е нужно. Нормално е да опитаме да омекотим нещата и да смекчим напрежението и да го носим по врелите и кипелите. Има доста фаворити за титлата. Има доста така от това, което слушам, гледам и чета. Ние ще се борим да не изпаднем“, заяви Ивелин Попов пред камерата на DIEMA XTRA.

Лидер с предимство в efbet Лига е Лудогорец, който е с 28 точки. Три зад „орлите“ е Левски, ала „сините“ са с мач повече спрямо разградчани. Ботев Пловдив е трети с 22 точки, но и „канарчетата“ също имат мач по-малко от столичния тим.