Вие ли говорите за омраза!!! Вие които излизате за награждаване с тениски Аз мразя....., вие чиито привъженици навсякъде по света опъват един транспарант Шумен мрази....
Жалките ви напъни ще донесат най-много херния.
Насладете се на момента, за нас е вечността!
Нагли сте и винаги сте били такива. От фашисткия поздрав, през чичко Сталин до Мусала, с мутрите от ВИС 2, до Пеевски и Спас Русев (човека за всичко на Агенцията за помощи на Петко СИмеонов)
Мъжеството иска подкрепа. Поздравявам ви за позицията Г-н Табаков
Вие журналистите сеете омразата, като автоматично пренасяте какво е написал някой с не много ум в канцеларията на Тодорини кукли. Употребата на "цска-софия" сигурно много ви радва а? А жената е на 24 години, в болница е и не знае от къде и е дошло. Дрогиран псевдо фен сигурно замахвайки да хвърли бомбата към сектор А, е викал смърт за Литекс сигурно.
Има законен фалит на юридическото дружество ПФК ЦСКА АД ! Набийте си го в главите! ЦСКА е отбора, който обичат феновете! Кое е юридическото дружество, питай ДФС Левски Спартак или Пощенец или Витоша. Аре стига с демагогията вече. Всеки един клуб в момента в България е оставил зад гърба си много юридически лица. Точка.
Спрете с глупостите вече. Има законен фалит и синдик. Всичко останало е бла, бла. Само да се плюе.
Рецидивисти вън от групата. Само това е решението!
Я вижте, сините гномове изпълзели пак под статия за ЦСКА. А вашия отбор във фалит плаща огромни заплати от собствения ви теле-ком. ПФК Донос-жалба 1914 с кански мъки не може да удържи третото място. Що така бе момчета?
Не думай, това не е вярно. При ПФК Донос-жалба 1914 "всичко е точно"
Има решение на съда, БФС и УЕФА, толкова. Нареждат се при синдика на фалиралото дружество и толкова. Иначе "журналистите" са свободни да драскат каквото си пожелаят. Да подсещам ли че това се пуска в навечерието на два важни мача? Случайност, не мисля.
Наздраве за поръчковата журналистика ;)
Поздравявам водещия и апелирам към всички за уважение и респект между отборите и феновете! Нека битката остане само на терена!
Ей тези отговори чаках! ФК Донос-Жалба слепи ги ражда.
ФК Донос-Жалба пак ли декларация? :)))
Защо трябва да е на националния стадион срещата между ЦСКА и Лудогорец?
След първата загуба, жалба и донос. А след следващите четири, какво да чакаме? Нов световен ред???
Но иначе страдате от къса памет...
Народен съд за всички от ЦСКА! Като паднете следващия път "направо с автомат разстрелвате всички прасета", "по бандаж" с тениска "Аз мразя ЦСКА", знаме "Шумен мрази ЦСКА" и знаци на третия райх...
Жалкари синьо зелени - Народен съд за червените след следващата ви загуба
https://youtu.be/yiKFYTFJ_kw
Жалкари синьо-зелени, а Народен съд кога? Мишки, доносници, агенти на ДС и т.н.
И понеже говорите за жестове, питам Световния шампион по ръгби, защо не са ги наказали с доживотно изключване от всички състезания, заради тяхната ХАКА?
Ангеле, я кажи как стават тея работи - сдружението по ЗЮЛНЦ преименуваният Разград 2000 да прехвърли членствените права в БФС /които са строго лични и непрехвърляеми/върху търговското дружество по ТЗ?
Как така търговското дружество заигра професионален футбол?
Спазиха ли три годишното правило на БФС?
Кой им даде лиценз за А група и за ЕКТ?
Чисто...чистичко правно субектче.
Да не се крие и Павчо Стъкленото око и едно лицензионно мениджърче избягало в Швейцария сега!
Защо не позволиха това и на ЦСКА и Гриша Ганчев?
В крайна сметка кога са създадени тея бежанци 1945 или 1947г. или 2000г. или 2012г...последно?
Защо откраднахте прозвището на Пирин Благоевград-орлите?
Защо плагиатствате емблемата на Спортинг Лисабон?
Отговорът е ясен:ЗАЩОТО СТЕ ЗЕЛЕНИЯТ ТУМОР НА БЪЛГАРСКИЯТ ФУТБОЛ.
Боже колко мъка има в този свят? Изплачете си мъката калъфкари...
исдисЛъв
фаЛшименто
каЛЪВко
Верно ли мача е уреден??? И четири червени картона не са дадени??? Абе, ФК "Донос и с всяка власт ми е добре" в ред ли сте??? Само това ли можаха да измислят изтощените ви от "бело" "мозаци"??? Изтрещели сте яко, вече е нелечимо...
За доноси и декларации винаги сте номер 1 ;)
Момчета има правилник. Шопов удря пръв. Нарушение в атака и червен картон. Чорбаджийски също го удря, червен картон. Всичко останало е бла, бла на журналистите.
Момчета има правилник. Шопов удря пръв. Нарушение в атака и червен картон. Чорбаджийски също го удря, червен картон. Всичко останало е бла, бла на журналистите.
Почивай в мир. Беше отличен футболист и добър човек. Поклон.
  • 1