Този сайт тотално запада вече - новия вид състезание е прекрасно Пран При :D
Много закъсняла раздяла. Дано промяната донесе успехи!
Да не спечелят накрая Лудогорец в този мач ...
Няма никакъв шанс. Този сайт е безнадежден, докато управляващите му са на това ниво ( да не използвам определени думи ).
Много интерестно сравнение се прави от специалистите на Диема. Как така се сравняват футболисти играли в различни отбори, а се споменават като играли в един и същи отбор? Какво общо има отбора на цска играл през 2014-та и 2-15-та година, с преместения в София и преименуван отбор на Литекс Ловеч като цска-София ( София )? Да не говорим, че дебюта на първия споменат в списъка, а именно Орелиен Йоахим е точно срещу отбора на Литекс Ловеч. И какво излиза - в сравнението същия футболист уж играл в цска, всъщност е играл срещу цска-София ( София )? Явно е било в учебна игра, че ако се видат дружествата който управляват тези отбори, явно са играли нещо тренировка. Дано поне е била официална ;)
Изобщо да не си и помисля да се връща в Левски. Този път няма да те издържим до лятото ...
Г-н Александров. Престанете да се излагате с неверните си коментари. Престанете да предоставяте неверна информация. Коментирате футолен двубой, без да предоставяте коректна информация. При така завършилия двубой снощи, разликата между третия Левски и четвъртия Берое е две точки и Левски изобщо не си е гарантирал класирането на трето място, което предоставя право на Бараж за класиране в Лига Европа. Не се напъвайте да правите епизоди от всякакви места без да имате подготовка, защото Очевидно не Ви се получава. Подготвяйте си текст предварително и спрете да говорите глупости. Дори няма нужда да се коментира мнението Ви, че отбора с тире в името бил смачкал Левски. Отбора на Левски беше без голяма част от титулярите, както и вашия отбор при първия мач за полуфинала за купата на България, където заряда на мача беше съвсем различен. Резултатите обаче от тези два мача, са коренно различни и изобщо не са в полза на червения отбро, който по Вашите думи е “ Смачкал Левски ”. Правете си редакции на видеата, както и на публикациите в сайта гонг.бг, защото нивото на предоставяната информация е изключително некоректно и ниско.
Г-н Александров. Престанете да се излагате с неверните си коментари. Престанете да предоставяте неверна информация. Коментирате футболни двубой, без да предоставяте коректна информация. При така завършия двубой от снощи, разликата между третия Левски и четвъртия Берое е 2 точки и Левски изобщо не си е гарантирал класирането на трето място, което да предоставя право на бараж за класиране в Лига Европа. Не се напълвайте да правите епизоди от всякакви места без да имате подготовка, защото очевидно не Ви се получава. Подготвяйте си текст предварително и спрете да говорите глупости. Дори няма да коментирам мнението Ви, че отбора с тире в името бил смачкал Левски. Отбора на Левски беше с много липсващи титуляри, както вашия отбор беше в първия мач за полуфинала на купата. Рузултатие обаче от тези два мача, са коренно различни и изобщо не са в полза на червения отбор, който по Вашите думи е " Смачкал Левски ". Правете си редакции на видео клиповете, както и на публикациите в сайта гонг.бг, защото нивото на предоставяната информация е изключително ниско.
Последния кръг Левски гостува в Стара Загора на Верея, господин професионалист Ники Александров ...
Защо избяга като бит педераст? Защо не остана да ни успокойш? Защо не изпя песен? Защо не ни показа мустак? Нали това умееш, освен да лежиш цял мач? Защото ако беше останал, нямаше да може цялата полиция да те опази, нели продажник нещастен!!! Яде години бял хляб в Левски, за да показваш после мустаци ...
Подлогите ще ги добутат и през баражите. Да си знае, че който ще играе с тях няма да запази мястото си в дриша лига ... Евала на Локото. Фалираха ги за жълти стотинки ( в сравнение с задълженията на червения отбор ), но те си извървяват пътя до ППЛ. Заслужават си влизането в горната група.
Първо трупане на дългове, после фалиране и след това припознаване. Реда е ясен и проверен, че работи безпроблемно. После си взимат стадион, емблема и всичко без пари и започват наново. Този път няма да е Етрополе. Някой друг ще е жертвата, ама това феновете грам не ги бърка. Те са готови да припознаят и Чапръчане, пък после Ники Александров ще повтаря че това е ония отбор от 1948, просто ще имам 3-4 тирета. Без значение колко са, така и така не ги споменават ...
Инвестирайте. Както знаете до 40-50 милиона задължения, този отбор не го пипат. Почти сте на средата на тази сума вече, така че давайте смело. Тамън още година две, докато влезе отбора с 1948 в името в първия ешално на Българския футбол и да фалирате текущия и да припознавате пак ...Ръководството на този отбор знае най-добре как се прави това с фалирането, а феновете пък вече знаят как се припознава, така че проблеми няма ...
Отбора е на 2 години. Ако беше на три, щеше да има малко по-голямо право да играе в Европейските турнири.
Ники, какво стана с тирето? Да не го закриха и него и да не сме разбрали. Тенис, Шампионска Лига ... Следващия епизод за бутонките за Формула 1 ли ще е или за Хокей на трева. За един приятел питам ;)
Не е умрял, а Беше убит умишлено с цел финансови облаги. А кой се роди на негово място е друг въпрос. ГМО Урод създеден със същите цели.
Ех тия 2-годишни юбилей. Това сега кой отбор е? Този на 70 години, който има дългове и няма право да играе в Европейските турнири или е този на 2 години, новия дето уж са му позволили да играе? Или пък е онзи отбор от Ловеч, който има право да играе в Европа, защото си бил сменил само името по регистрация и е преместен в Софийското равно поле? Да играеш " юбилеен " мач срещу един от най-големите ти врагове и да очакваш, че ще ти пуснат да победиш заради юбилея е малко странно. Интересно е как ще завърши този така наречен " юбилеен " мач? Текущото състояние и смяна на треньора на този отбор изобщо не предвещава някакви положителни резултати. Проблема е във всички тия, който легитимираха господина от Микре да им е водач на отбора, независимо как е събран/създаден същия този отбор. А новия треньор как се върна след като беше изхвърлен като мръсно коте ... е изключително странен ход от негова страна, а и престоя му със сигурност няма да бъде много дълъг. Но след като му е ок след като е изхвърлен от същия този ръководител, сега да му играе ролята на бушон и да обира негативи на вече изхабения физически и морално отбор. Странна работа е всичко около отбора с тирено в името ...
Има ли шанс, в този сайт да започнат да се четат и редактират статийте преди да се публикуват. Левски посреща ЦСКА-София. Кой къде посреща, след като Левски получава суктора за гости, а именно сектор В.

Домакин в този мач не е Левски, а ЦСКА-София господа журналисти ...
Към коментар номер 5 - Не можеш да си представиш колко задължения са натрупани за краткия срок на съществуване, който има този отбор. Липсата на Евротурнири и тази година би била пагубна. Много разчитат на пари оттам. Ако не дойдат пари, ще цъфнат доста истини.
УЕФА нали ги познама като Литекс? Какво като споменатия отбор не бил платил. Те ще кажат - Ние нямаме нищо общо със споменатия отбор ...! Иначе да питаме как отбор на две години е допуснат за участие в европейските клубни турнири.
Абе, къде е Пешко ... :D
Аз да попитам ( платените журналисти от гонг.бг ), как така на всички отбори са изписани пълните наименования с АД, ЕАД и години на основаване, а само на определен отбор наименованието не е цяло. До кога в този сайт ще се налагат грешни наименования, за да се втълпява лъжата, че определен преоблечен отбор и доведен в София, преименуван и обединен с Чавдар Етрополе, не му се изписва правилно името. Първо го казаха от БФС. После го казаха от УЕФА, но продажниците от екипа на гонг.бг продължават да натякват, че това е отбора цска. Е не е. Хайде осъзнайте го всичките най-накрая, че този отбор е друг, ново създаден и преименуван отбор на Литекс Ловеч. Няма нищо общо с отбора ЦСКА, който беше фалиран през 2016-та година. И колкото и да се вадят пощенски марки 70 години ЦСКА, или да се повтаря и потретва от Вас господа, тази лъжа никога няма да стане истина. Няма как да празнувате 70 годишнина. Няма как да бройте 31 титли. Тази история беше прекъсната през 2016-та година и рестартирана със измамата извършена от Ганчев.
И това по какъв повод?
После пак смятайте колко точки му трябват за по-горно място, как в турнира нямало никой от топ 10 и т.н. Пък Гришко болен ще си се пече на плажа в Дубай, ще се пуска с въженца от високи сгради ( болен ), ще ходи на Сафари в пустинята и какво ли още не за да се забавлява. Но на корта не иска да се забавлява и да побеждава. Прави са много хора в предишните коментари. Голям няма да бъде никога ...
Е той нали си беше в ЦСКА - 1948. Сега отивал в ЦСКА. Ама кое ЦСКА, къде, какво ... Отново професионализма на Екипа на гонг.бг е на преден план. Трябва да се спазват нарежданията на директора Н. Александров да се манипулира обществеността, че Етрополско-Ловешката трупа е един отбор от София ...
Познавайки подателя, ще бъде на стойност 10 лева и няма и тях да плати ...
Как да подадат други, като нямат право. Ако се направи нормален търг и условия, доста други ще имат шанс. Ама така някой хора няма да са спокойно, че ще спечелят както се случи на един друг търг преди време ...
И какво излиза, че отбор с определена регистрация побеждава друг отбор с друга регистрация, които по една случайност е фалиран и придобит от първия отбор. Чисто документално излиза, че Ловеч, са се победили преди 19 години с 8:0. Най-веротяно има някаква уговорка в този двубой.
А кой е отбора ЦСКА? Ловешката измамна трупа или 1948?
Направо сложете максимална възможна цена от 10 000 лева, за да не се правят залъгващи търгове и да стане грешка та Гнома от Микре да вземе да изпусне далаверата с имотите. От начало е ясно каква му е целта ... Нещо се разсърдиха на 8 милиона лева. Те нулираха 30-40-50 милиона дългове, как сега ще се набутват други милиони. Измамна пасмина ...
  • 1