Ами вашият митинг кога ще бъде?Всички много дрънкате-"Литекс не е ЦСКА" и т.н.Обаче само си траете и сте много силни само тук по форумите.Смешници!Вие всички припознахте Литекс за ЦСКА!Ако не беше така сега всички вие щяхте да сте пред министерството и то щеше да клекне като види червената маса фенове.ДА ,ама НЕ.Тук само се правите на отворени,а после тихомълком ще ходите на подарената "Армия" на Ганчев.Заслужавате си подигравките!
Добре де,всички много дрънкате-"Литекс не е ЦСКА" и т.н.Обаче само си траете и сте много силни само тук по форумите.Смешници!Вие всички припознахте Литекс за ЦСКА!Ако не беше така сега всички вие щяхте да сте пред министерството и то щеше да клекне като види червената маса фенове.ДА ,ама НЕ.Тук само се правите на отворени,а после тихомълком ще ходите на подарената "Армия" на Ганчев.Заслужавате си подигравките!
До № 5
Да,така е но става въпрос за морал и ценности.Ами ако отбора на Ганчев отпадне в Б група? Тогава се преименува Пирин да речем,и ето ти пак ЦСКА(Пирин) в А група!Ура!Жалки сте
"Става дума за „червеното“ дружество, което се намира в производство по несъстоятелност."
Гонг напушва ме на смях от вашето "отразяване" на новините.Напълно ви разбирам и ви съчувствам ,но ви предлагам просто да казвате истината и да назовавате нещата с истинските имена.Повярвайте ми,много по лесно е и не рискувате да се изложите.Да,вие самите се чудите каква позиция да заемете но с времето така или иначе трабва да го направите.Какво ще стане ако ЦСКА заиграе на Армията в Б група? Ще казвате че някакво си "червено дружество" е изиграло мача си срещу еди си кой?
И относно-"Както е известно, в момента има два оздравителни плана за ПФК ЦСКА АД"-защо изкривявате истината?Има само един оздравителен план и вие много добре го знаете.