не мога да разбера защо всички се заблуждават относно класата на Левски. Та Лудогорец изигра мача на ходом без да се напъва. И това често му се случва откакто ЦСКА му отказа да се готви на "Българска Армия" преди мачовете на Лудогорец в евротурнирите, а Левски ги приюти на ст. "Георги Аспарухов". От тогава Левски има огромни трудности със всички останали отбори, освен с Лудогорец. Стигна се дотам, че Левски би Лудогорец, а отиде да играе във втората шестица. Това е странно и супер нереално. Кому е нужно това самозаблуждение? Ясно е, че Лудогорец въопще не се напряга срещу Левски и може би това е някаква форма на отплата за предоставения стадион. Няма друго разумно обяснение с оглед на резултатите, които постига Левски срещу другите отбори. Хора събудете се и изтрезнейте!
Господин Пашкуров,
А нима в испанската примера да няма добри треньори, отбори и футболисти?
Всеки знае, че най-добрите футболисти в света играят в Испания. Златната топка за най-добър футболист от години е притежание на състезаващи се в Испания футболисти. Бихте ли ми припомнили кога за последно Златната топка е била притежание на футболист, играещ в Англия?
А равностойността на английските отбори се изразява във факта, че те всички са равностойно слаби.
Аз също смятам, че испанското първенство е най-силното в света!!!! Всички испански отбори играят страхотен футбол - бърз, техничен, пълен с красиви изпълнения и импровизация. Испанските отбори хомогенно са много по-класни от английските, а отборите на Реал Мадрид, Барселона и Атлетико Мадрид са направо като от друга планета. До класата им се доближава на моменти само Байерн Мюнхен. Немското първенство обаче няма как да е по-класно от испанското, тъй като там Байерн превъзхожда с много останалите отбори и когато си поиска може да е шампион с над 15-20 точки пред втория в класирането. А за английското думата е само една - ТРАГЕДИЯ!!! Изключително слаби спортно-технически отбори играят един изключително слаб шампионат. Който и добър футболист да е отишъл да играе в Англия му пада драстично формата и от звезда става средняк, сиреч дърводелец. Примери колкото искаш - Фалкао, Диего Коща, а Анхел ди Мария пък направо го обявиха в Англия за некадърен, а истината е, че при тия дървета в Юнайтед просто нямаше с кого да играе човека. Отиде в ПСЖ и се видя, че си е класен футболист - огромна грешка на Реал, че го продадоха. Като вървя по улицата и гледам малките деца масово с фланелки на Меси, Неймар и Суарес. Защо не видях някое дете с фланелка на футболист, играещ в Англия??? Това е критерия кои са най-силните футболисти, отбори и кой шампионат е най-силния.
ИСПАНСКА ХЕГЕМОНИЯ!!! ТЪРЖЕСТВО НА КРАСИВИЯ И ТЕХНИЧЕН ФУТБОЛ!!!