Старши треньорът на баскетболния Левски Константин Папазов изгледа от трибуните на стадион „Христо Ботев“ драматичния футболен мач между Ботев и Лудогорец, завършил с победа на гостите от Разград. Нервите на темпераментния специалист не издържаха, и Папазов по традиция възнегодува срещу несправедливостта от страна на съдията към „канарчетата“.

Реферът Таско Тасков не зачете гол на Иван Цветков заради засада в 85-та минута, и заради това, след последния съдийски сигнал, Тити влезе в остра разпра с изпълнителния директор на Лудогорец Ангел Петричев, като обясняваше как Тасков е сбъркал.

Самият Петричев коментира, че не е чул лоша дума от Тити. "Тити Папазов беше много разпален, на база емоциите и ситуацията. Истината е, че лоша дума аз от него не чух. Повече той си говори с административния директор Караманджуков," каза за Гонг Петричев за ситуацията.

"Аз не го познавам дори Петричев. Той се държа прилично. Аз бях малко по-краен," сподели в ефира на Дарик Тити малко по-късно. "Срещу Лудогорец имаше несправедливост в Загреб. Тогава им се върна, за случилото се през сезона. Сега правят всичкото. Тези, които са под господин Домусчиев, ходят и уреждат мачове, за да му се подмазват."

"Ако Таско Тасков има съвест, сам ще се накаже за шест месеца. Всеки прави грешки. Но когато има скандално съдийство в едната посока, това е тенденция. Случайно съм в Пловдив, дойдох да гледам Ботев, защото Кривия ми е като брат. Тръгвам си отвратен. Едва ли има честен човек, който да признае, че не е имало тенденция. Когато човек каже истината, може да обори всекиго. Това е доказателство, че в българския футбол има корупция."

"Иван Цветков, цяла България видя, че не е в засада. Това е кражба. В българския спорт има хора, които помагат. Когато собственикът на Ботев се отврати от такива случки, и го загубим," продължи Папазов.

"Той днес бе явен престъпник, и ако иска, ще влезем в съда. Ако мисли, че неговото бъдеще е в съдийството, трябва да се извини, да се разкае, да се самонакаже," посъветва Тити рефера Тасков. "Ако той бъде наказан, неговите колеги ще имат обеца на ухото."