„Чакаме с нетърпение мача с Марек. Проведохме много добра подготовка, имахме късмет и с мекото време и не сме пропуснали нито едно занимание. Изиграхме контролни срещи със силни съперници и сме напълно готови за пролетния дял на първенството на "А" група“. Това заяви старши треньорът на Ботев Петър Пенчев Той говори преди предстоящия двубоя на водения от него тим с Марек от 20-ия кръг на "А" група на 2 март на стадиона в Коматево.

„За съжаление имаме проблеми около състава. Заради контузии Лазар Марин и Момчил Цветанов пропускат мача мача с Марек. Извън тима е и Алекс Колев, който се възстановява след операцията. Лъчезар Балтанов и Владимир Айтов са наказани. Сигурен съм, че футболистите, които излязат титуляри срещу съперника ще дадат най-доброто от себе си, за да зарадваме нашите фенове с победа", добави той.

„Осъзнавам много добре каква е отговорността да водиш отбор със славна история и традиции и с толкова много привърженици като Ботев. Това говоря и на нашите футболисти. За подценяване на Марек не може да става и дума. Съперникът привлече опитни футболисти и мачът с него няма да бъде лек. Ща направим всичко възможно да спечелим двубоя“, заяви още Петър Пенчев.