Ръководството на ЦСКА публикува на официалния си сайт важна информация за феновете преди днешния реванш срещу Ботев Пловдив за Купата на България. "Червените" информираха привържениците за мерките, които трябва да спазват след последната заповед на Министерството на здравеопазването, както и това, че вече билети за секторите Г и Б не се продават, а за А и В са останали ограничен брой.

"Армейци,

във връзка с последната заповед на Министерството на здравеопазването относно стриктното спазване на противоепидемичните мерки и допускането само на 1000 души в един сектор по стадионите Ви информираме, че билети за секторите "Г" и "Б" вече не се продават, поради достигане на максимално допустимите бройки. Пропуските за "А" и "В" са ограничени и все още се продават до достигане на позволения лимит.

Изрично предупреждаваме феновете на гостуващия тим, че в сектор "Б" няма да се допускат хора, закупили билети за други сектори. Пределно допустимите 300 пропуски за гостуващата агитка вече са изчерпани и допълнителни няма да бъдат пускани в продажба! 

Припомняме също така, че днес абонаментни карти за новия футболен сезон ще се продават в администрацията на стадиона, която ще е с работно време от 14:00 до 19:00 часа.

Умоляваме всички фенове, които ще посетят двубоя да спазват задължителната социална дистанция и да се разположат минимум на 1.5 метра един от друг!

Реваншът от полуфиналите за Купата на България срещу Ботев Пловдив е днес (24 юни) от 20:30 часа на стадион "Българска армия".

ЩЕ СЕ ВИДИМ НА СТАДИОНА!

САМО ЦСКА!", написаха от клуба.