Сдружение "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив", Сдружение "ПФК Ботев" и Bultras се обединиха с обща декларация, изразявайки своята позиция - Освободете Ботев Пловдив от посредствеността! Според тях през годините в клуба налице са били непрофесионализъм и безотговорност от ръководните органи, както и неспазени обещания.

Публикуваме декларацията на привържениците без редакторска намеса:

"Ботев - Етър 07.07.2020 - Бъди на базата!

В последните няколко години клубът ни е раздиран от трайно насадилото се присъствие на непрофесионализъм и безотговорност от страна на ръководни фактори и негативните последици от това са налице. Неспазени обещания, разбиване на основния състав, проблеми в школата, неуважение към огромната фенска маса на отбора на Пловдив.

Сдружение "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив", Сдружение "ПФК Ботев" и Bultras призовават за подкрепа и масово присъствие на важния двубой с Етър, където да изразим нашата позиция - Освободете Ботев Пловдив от посредствеността!

Време е отново да се превърнем в пример за професионално управление, стремеж към успех и завоюване на отличия.

Ботев е смисъл на живот за много хора и няма да допуснем той да страда дълго!

07.07.2020 21:00-Футболен комплекс Ботев 1912 

Очакваме Ви!", гласи обръщението на феновете.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.