Треньорът на Черно море Мартин Христов похвали отбора си след загубата с 0:1 от Ботев Пловдив. Според него съперникът е имал предимство в притежанието на топката, но положенията пред вратата на гостите показват, че и тимът е имал своите шансове.
 
"Съжаляваме, че не можахме да зарадваме треньорите и играчите, които не бяха на терена заради коронавируса. Както и феновете, които винаги са ни подкрепяли, но сега не можеха да бъдат на стадиона.
 
Избрахме една тактика, в която имахме нашите положения. Ако Курьор беше вкарал през първата част, мачът щеше да е различен. След гола пак успяхме да се вдигнем, имахме две чисти положения, но за съжаление не се получи. Това беше ключовото в мача, това, което не ни стигна.
 
Нямаше как да се надиграваме с Ботев, положенията ги имахме, но младостта си каза думата. Радващото е, че успяхме да приберем отбор като Ботев в тяхната половина в една част от двубоя. Имахме и 16-годишен дебютант.
 
Напълно вярвам, че ако старши треньорът беше на пейката с неговия щаб и всички футболисти, нямаше кой да ги спре за този бараж. Ако и днес бяхме в състава срещу Арда, пак щяхме да вземем мача. Не е лесно да замениш нападател като Иса, трябва да добавим още Хантакиас и наказания Жордао", коментира Христов пред DIEMA SPORT.