Ботев Пловдив спокойно може да бъде наречен най-убедителният български участник в евротурнирите до този момент. В ролята на аутсайдер "канарчетата" без проблеми отстраниха албанския Партизани след победи с 3:1 и 1:0.

Така Ботев стигна до сблъсък с Бейтар Йерусалим, където шансовете първоначално изглеждаха още по-малки. Момчетата на Николай Киров обаче стигнаха до отличния резултат 1:1 като гости и сега имат пълното право да мечтаят за ново отстраняване и място в третия квалификационен кръг на Лига Европа, където съперникът ще бъде Маритимо.

Киров: Призовавам феновете да са нашият 12-и играч

За целта обаче тази вечер Ботев трябва да изиграе нов отличен мач и да шокира уверения съперник, който продължава да бъде убеден в класирането си напред.

Нов пункт за продажба на билети за Ботев - Бейтар

Двубоят е от 20:30 часа на стадион "Лазур" в Бургас, а мачът можете да гледате и по DIEMA SPORT 2 и онлайн на GONG PLAY. Дарик радио също ще предава сблъсъка, а в GONG.BG ще следим развитието му минута по минута.

Добрата новина за Николай Киров е завръщането в групата на Радослав Терзиев, Фернандо Виана и Лъчезар Балтанов. Все пак най-вероятно титулярният състав ще бъде идентичен с този от мача в Израел.

Извънредни мерки за сигурност в Бургас преди Ботев - Бейтар