6500 билета са продадени до момента за утрешния финал за Купата на България, в който ще се срещнат шампионите от Лудогорец и Ботев Пловдив. Лудогорци ще се опитат да направят трети дубъл в историята си, докато Ботев Пловдив от доста време не е печелил трофей.

"Очакваме сериозно присъствие утре. До момента общо са продадени 6500 билета. Ще се продават пропуски и утре на касите откъм улица Гурко, откъм сектор Б на националния стадион, както и в мрежата на Ивентим. Надяваме се, че заради почивния и празничен ден ще се съберат доста хора. Нашите прогнози са за 10-11 хиляди души, заяви главният мениджър на Професионалната лига Атанас Караиванов.

Той уточни, че сектор Б е запазен за привържениците на Ботев Пловдив, при нужда ще се отвори и част от Сектор В. В сектор Г към А ще бъдат настанени привържениците на Лудогорец, а в централната трибуна ще се настаняват неутралните любители на футбола.

"Охраната за мача е значително засилена, особено финансово. Имаме най-добрата комуникация с полицията и с охранителната фирма. Организацията на реда е като за мач с 30 000 души. Вярваме, че няма да има проблеми, добави шефът от ПФЛ.