Етър се надява да вземе скалпа на Ботев Пловдив с помощта на феновете си. За целта „виолетовите“ излязоха с призив за пълен „Ивайло“.

„Скъпи привърженици на Етър и великотърновци, сезонът във Втора лига е още в началото си, но нашият любим „виолетов“ тим вече заема второ място във временното класиране и е отправил поглед към върха. Футболистите и треньорското ръководство демонстрират голямо желания и амбиция да се докажат във всяко едно съревнование. Отборът показва нападателна игра с много положения и резултатност, а повече от 500 минути не са допускали гол. Ние като ръководство сме изпълнени с вяра в техните възможности и много бихме искали те да получат подобаваща подкрепа за своята усърдна работа. Предстои мач за Купата на България, който изправя Етър срещу временния лидер в Първа професионална лига – отбора на Ботев Пловдив. Бихме искали да призовем всички великотърновци, които могат, да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора на града ни в мач, който, вярваме, ще бъде истински празник. Стадион „Ивайло“ много пъти е бил неудобно място за нашите  опоненти и сме убедени, че отново можем да постигнем положителен резултат и да продължим по пътя към един трофей, който все още убягва от витрината на нашия клуб“, написаха от Етър.

В същото време изпълнителният директор на Ботев Пловдив Даниел Серехидо обяви, че няма проблеми с Аздрудин Валентич и ще продължи да работи в Коматево.

„Предстоят ни два важни мача. Да се съсредоточим върху важните неща“, написа той в социалните мрежи.