ЦСКА и Ботев Пловдив ще излъчат днес вторият финалист за Купата на България. Двата тима се изправят един срещу друг в решителен реванш на „Българска Армия“ от 20:30 часа. Двубоят ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT.

В първата среща, играна в Коматево, двата отбора оставиха развръзката за днес, след като завършиха 0:0. През миналата година „жълто-черните“ отстраниха „червените“ след драма на „Армията“ и пловдивчани се надяват на същия сценарий. През 2019 година в първия мач Ботев взе победа с 3:2 като домакин, но на реванша водеше с 0:2 на почивката, след което „армейците“ направиха пълен обрат, за да се стигне до инфарктният гол на Кристиан Димитров минута преди края на редовното време.


Двубоят ще може да проследите на живо по DIEMA SPORT или на платформата PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg също ще може да проследите всички най-интересно от срещата.


Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви вчера, че е оптимист за днешния двубой и сподели, че тимът му играе все по-добре. Сръбският специалист няма да може да разчита единствено на заразения с коронавирус Томи Юрич. Добрата новина за треньора е голът на Али Соу в дербито, което прекъсна продължителната му голова суша и сега гамбиецът е мотивиран да реализира и в мрежата на „канарчетата“.

От своя страна треньорът на Ботев Ферарио Спасов до последно ще се надява, че ще може да разчита на капитана си Лъчезар Балтанов, който страда от травма през последните дни. След наказание за „жълто-черните“ се завръща Антонио Вутов.

Двата тима реализираха по три попадения в последните си двубои и това е атестат за голово шоу днес на „Армията“ и двете нули от Коматево ще бъдат променени.

Локомотив Пловдив чака един двата отбора на финал. Дали ще станем свидетели на ново пловдивско дерби или ЦСКА ще посегне към Купата на България? Ще видим днес на „Българска Армия“.